Empayar14-

   Sesuatu Untuk Dikongsi Bersama..

Untuk memudahkan korang mengenali atau mencari, kami telah mengkategorikan batch14 kepada 4bahagian, ala senang cter aku asingkan ikut kelas mase form5 dlu, ha kan senang kalo nak carik sapek shah memang kat kelas maa’wa r (jgn marah kepada yang terlibat :p)

Generasi Baru

Syuk yang sinonim dengan persada nasyid turut mencorakkan kelas sebagaimana lagu2 yang dialunkan dengan merdu diiringi nasihat dan pengajaran..

Sedamai Taman  Firdausi

Seorang yang xasing lagi.. attitudenya yang low profile menjadikan kelas yang dipimpin areep harmoni namun sesekali dikejutkan denagn sesuatu yang tidak diduga..

Naim yang Harmoni

Takyah sebut pun da kenal, backgroundnya yang memang ‘baik’ sejak dari tingkatan4 lagi turut menjangkiti sebahagian pelajar namun tidak sama sekali bagi pelajar ‘bermasalah’ :p

Dilemma Ma’wa

Text Box: Zack yang berperwatakan turut mencorakkan kelasnya dengan sesuatu yang tidak diduga sambil menhadapi berbagai2 ragam ahlinya yang semestinya terkenal dikalangan para guru..

Huru hara D’salam